لیست اختراعات سيد حميد مصطفوي
شبكه شاخي كراتين ناخن توسط رشته هايي از يك ماده گوگردي به نام سيستئين به هم مي پيوندند و همين ماده است كه موجب سفتي و سختي ناخن مي شود. بين 10 تا 30 درصد حجم ناخن را آب تشكيل مي دهد و اگر اين آب كمتر از اين مقدار شود، شكنندگي ناخن بيشتر مي شود. حدود 5 درصد ناخن را چربي ها تشكيل مي دهند. هرچه چربي ناخن كمتر شود قدرت نگهداري آب ناخن كمتر مي شود و به همين ميزان شكنندگي ناخن هم بيشتر مي شود. چربي ناخن خانم ها در سنين يائسگي و بعد از آن كم مي شود و به همين دليل شكنندگي ناخن ها بيشتر مي شود. از لحاظ استحكام، گوگرد و شبكه شاخي كراتين از مهم ترين عوامل استحكام ناخن هاهستند. كلسيم حدود يك درصد حجم ناخن را تشكيل مي دهد و در سفتي و سختي ناخن هيچگونه دخالتي ندارد. پس هيچگاه ناخن در اثر كمبود كلسيم نمي شكندو. هرچه انعطاف پذيري ناخن كم شود، شكنندگي آن بيشتر مي شود و چربي و آب از عمده ترين عوامل انعطاف پذيري ناخن ها خستند. با درك اهميت اين موضوع گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند. گياهان مورد استفاده در اين تركيب با داشتن تركيبات ويژه در درمان شكنندگي ناخن نقش مهمي ايفا مي كند.
خلاصه درمان عفونت گوش خارجي در مراحل اوليه بيماري شامل تميز كردن مكرر كانال گوش و سپس استفاده از قطره هاي آنتي بيوتيك مخصوص گوش براي جلوگيري از رشد باكتريها مي باشد. با توجه به افزايش روزافزون مقاومت آنتي بيوتيكي، انتخاب يك عامل جايگزين و دوز آن از اهميت ويژه اي برخوردار است. از جمله اين مواد، گياهاني با ويژگي هاي ضدميكروبي هستند كه در اين فرمولاسيون از آنها استفاده گشته است. نواوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون داروسازي پزشكي دامپزشكي بيوشيمي فارماكولوژي پاتولوژي ميكروبيولوژي كشاورزي و ژنتيك است. كه با توجه به شرايط كشور (اقليم سطح تكنولوژي موجود و تحريم و ... ) عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيشگيري و يا كاهش ضايعات ناشي از زخمهاي گوش و التيام درد و جلوگيري از رشد ميكروارگانيسم هاي بيماري زا در گوش است.
خلاصه پوست بزرگترين ارگان بدن و به عنوان سدي مابين محيط و بدن عمل مي كند لذا پيوسته در معرض آسيب هاي گوناگون مي باشد و با درك اين اهميت گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند. نواوري حاضر ماحصل تراوشات فكري و كار گروهي متخصصيني از علوم مختلف چون داروسازي پزشكي دامپزشكي بيوشيمي فارماكولوژي پاتولوژي ميكروبيولوژي كشاورزي و ژنتيك است. كه با توجه به شرايط كشور (اقليم سطح تكنولوژي موجود و تحريم و ... ) عزيزمان ايران و توجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي و مواد طبيعي در ايران طراحي و اجرا شده است. هدف درماني و اصلاحي اين تركيب پيشگيري و كاهش ضايعات پوستي است.
خلاصه سوختگي نوعي جراحت پوست يا غشاي مخاطي (مثل پوشش دهان ،معده ،ملتحمه و مجاري هوايي)است كه دراثر گرماي بيش از حد سرماي بيش از حد موادشيميايي وجريان الكتريكي ايجاد مي شود جراحت سوختگي مي تواند ازاين فراتر رود وساختمان هاي زير پوست مثل ماهيچه ها ،استخوان ها ،اعصاب ورگ هاي خوني را نيز گرفتار كند نوآوري حاضر ماحصل تراوشات فكري وكارگروهي متخصصيني ازعلوم مختلف چون داروسازي ، دامپزشكي ،پزشكي،بيوشيمي ، فارماكولوژي ،توكسيكولوژي،فارماكوگنوزي،پاتولوژي،ميكروبيولوژي ،كشاورزي وژنتيك است كه باتوجه به شرايط كشور (اقليم،سطح تكنولوژي موجود ،تحريم و...)عزيزمان ايران وتوجه به سابقه كهن بهره گيري از گياهان دارويي وموادطبيعي درايران طراحي واجرا شده است هدف درماني واصلاحي اين تركيب پيش گيري ويا كاهش ضايعات پوستي وتسريع بهبود زخم ناشي از آن است
پوست بزرگترين ارگان بدن و به عنوان سدي بين محيط و بدن عمل مي كند لذا پيوسته در معرض آسيب هاي گوناگون مي باشد. يكي از بيماري هاي مربوط به آن آكنه است آكنه (جوشهاي غرور) عبارت است از يكت بيماري التهابي مزمن پوست كه در دوران نوجواني شابع است. اما گاهي بطور متناوب در سراسر زندگي رخ مي دهد يكي از مهمترين عوامل مستعد كننده آن چربي بيش از اندازه پوست است. در اين بيماري غدد چربي پوست دچار انسداد مي شود و چربي داخل غدد چربي نمي تواندبه بيرون پوست راه يابد اين چربي تجمع يافته و توسط باكتريهايي كه به طور طبيعي در غده وجود دارند عفوني مي شوند. با درك اهميت اين موضوع گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند گياهان مورد استفاده در اين تركيب با داشتن تركيات ويژه در تنظيم چربي پوست و كاهش بروز آكنه نقش مهمي ايفا مي كند.
هر كس با مشخصات فيزيولوژيكي كه دارد در يك محدوده وزني سالم است اگر چاق تر از آن شود دچار اضافه وزن شده و در معرض ابتلا به بيماري هاي مزمن قارر مي گيرد اما كمبود وزن هم خطرزاست. هر چه وزن فرد با حد پايين سلامتي فاصله بيشتري داشته باشد خطر ابتلا به بيمارهايي كه موجب مرگ زودرس مي شوند بيشتر است او توان كافي براي انجام فعاليت هاي روزانه را ندارد و بيشتر اوقات احساس ضعف مي كند. وزن ايده آلي براساس قد انسان و سن يك فرد و شرايط جسمي او محاسبه مي شود. او در اين وزن نه لاغر و نه چاق و از اندام متوسطي برخوردار است. هدف كلي رژيم هاي چاقي و لاغري رسيده به اين وزن ايده ال است كه فرد با داشتن آن از سلامتي كامل برخوردار مي باشد. در اين اختراع سعي شده با استفاده از گياهان ايم مشكل را كاهش دهيم.
موارد یافت شده: 6